- Berichten
- 448
Vandaag eens niet kijken wat een ander doet en geen recept zoeken maar doen wat je zelf lekker lijkt
En eens mee doen met de fotowedstrijd vond ik ook wel eens leuk
Dus op naar de winkel en half om half gehakt gehaald en om daar nog wat extra mee te doen ook runder chipolataworstjes gehaald en dit gemixt
Verder het gehakt gelaten voor wat het is want de worstjes geven al extra smaak
Toen mocht de ontbijtspek op de plaat en dit aan blijde zijden een glace gegeven met Jack Daniëls saus
Ondertussen de halve uienringen zacht bakken in de stillet en afblussen met een beetje balsamico azijn en wat pezo toegevoegd
De ballen gedraaid en gesmashed,wat ik toch het lekkerst vind omdat er dan goeie caramelisatie komt op het vlees.
Gisteren naar de kaaswinkel geweest om wat advies te vragen aangaande kaas voor een burger want de standaard ceddar wilde ik niet.
Het werd de Farmhouse Black ceddar,zoveel meer smaak als dit geeft niet normaal,komt niet eens in de buurt van de standaard ceddar.
Dit geraspt en flink op de burger
Dit alles op een broodje met wat krulsla
En en daarnaast een lekkere pulleken!
Eetse!
En eens mee doen met de fotowedstrijd vond ik ook wel eens leuk
Dus op naar de winkel en half om half gehakt gehaald en om daar nog wat extra mee te doen ook runder chipolataworstjes gehaald en dit gemixt
Verder het gehakt gelaten voor wat het is want de worstjes geven al extra smaak
Toen mocht de ontbijtspek op de plaat en dit aan blijde zijden een glace gegeven met Jack Daniëls saus
Ondertussen de halve uienringen zacht bakken in de stillet en afblussen met een beetje balsamico azijn en wat pezo toegevoegd
Gisteren naar de kaaswinkel geweest om wat advies te vragen aangaande kaas voor een burger want de standaard ceddar wilde ik niet.
Het werd de Farmhouse Black ceddar,zoveel meer smaak als dit geeft niet normaal,komt niet eens in de buurt van de standaard ceddar.
Dit geraspt en flink op de burger
Dit alles op een broodje met wat krulsla
En en daarnaast een lekkere pulleken!
Eetse!