Beef en Steak

Fardo's eerste Brisket

Succes, goed begin vd dag. Homp vlees op de bbq.

Nog ff te vroeg voor een speciaalbiertje 🤪
 
En nu ingepakt in folie (na voldoende gesprayed te hebben) er viel een klein stukje vet af en die smaakt al heel erg lekker.

Straks ook een stuk voor de burnt ends afsnijden.
20231206_131353.jpg
 
Lekker bezig op een mooie woensdag middag!

Ik heb wel een vraag, waarom heb je zoveel thermometers in het vlees geduwd ?
 
Het is de eerste keer dat ik de inkbird gebruik. Dus wil even kijken of ik er tevreden mee ben ;) de andere is een meater. De tweede inkbird zit in de point.. dus mogelijk ga ik die eerder snijden voor de Burned ends
 
Poh, dat ziet er allemaal goed uit!
 
Mooie brisket hoor, en een indrukwekkende ham.
Ja, de plakplaatjes zijn al een tijdje verdwenen. Weet niet wat er aan de hand is. 🤷🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan