- Berichten
- 823
Hallo mede BBQ liefhebbers,
Tijdens het maken van een soort planning voor het kerstdiner vroeg ik mij af of er een soort van ezelsbruggetje was om te bepalen hoeveel tijd je nodig hebt om een stuk ribeye te bereiden op de Q op de Low & Slow methode.
Ik wil een stuk ribeye van circa 2,5 kg op 110-120 graden indirect garen. Ik was benieuwd of hier een soort rekentooltje voor was om de tijd te bepalen.
Ben benieuwd en hoor graag jullie reacties.
Tijdens het maken van een soort planning voor het kerstdiner vroeg ik mij af of er een soort van ezelsbruggetje was om te bepalen hoeveel tijd je nodig hebt om een stuk ribeye te bereiden op de Q op de Low & Slow methode.
Ik wil een stuk ribeye van circa 2,5 kg op 110-120 graden indirect garen. Ik was benieuwd of hier een soort rekentooltje voor was om de tijd te bepalen.
Ben benieuwd en hoor graag jullie reacties.