BasBQ
Beef en Steak

Ex gourmetter nu op de BBQ-tour

mikekiwi

Tondelzoeker
Berichten
17
Hoi,

Ik ben Michael, 44 jaar, woonachtig in het Groene Hart in een rijtjeshuis met kleine tuin, samen met mijn dochter (10) en vrouw (leeftijd staatsgeheim) .

Ik heb tot nu toe eigenlijk altijd electrisch gebarbecued op een heuse Tefal Amigo. Maar het wordt nu tijd voor het wat serieuzere werk ipv buitengourmetten.

Er gaat een houtskoolbarbecue komen, maar moet hem nog aanschaffen, Zal waarschijnlijk een Weber Original Kettle 47cm worden (tenzij iemand hier me er kan overtuigen dat voor een vergelijkbaar budget iets veel beters te koop is).

Ik heb wat vraagjes over wat aan te schaffen en hoe het allemaal te gebruiken en hoop daar hier de antwoorden op te vinden. Daarna gaan we eens zien wat voor lekkers we allemaal kunnen gaan klaarmaken...

Tot Q's!

Michael
 
Welkom hier!
 
hoi Michael,
Welkom bij dit edele genootschap

Ik zou voor de 57 gaan
 
Welkom,

Zelf zou ik zeker een thermometer in de deksel willen hebben!
Dat is bij low en slow erg handig
 
Welkom hier Michael!

Ik zou, als het budget het toelaat, ook voor de 57 gaan. Als je een ING-spaarrekening hebt, spaar je rentepunten. In de rentepuntenwinkel is ook een Weber 57 te koop met korting
 
Welkom!
 
Welkom Michael,

ben jij dezelfde kiwi als van het andere forum (ht)?
 
Welkom bij de club
 
Terug
Bovenaan Onderaan