Hallo,
mijn naam is Ben en woon in de buurt van eindhoven.
Koken is een hobby en na het leren pizza's bakken nu toe aan een volgend avaontuur.
Ik wil leren koken op een kamado en ben voornemens om een Kamado Joe Classic 1 aan te schaffen.
Persoonlijk vind ik de meerprijs van de classic 2 het niet waard. Enige echte voordeel is de lift van de cone.
Graag hoor ik jullie mening.
Wil beginnen met pulled pork/chiken en spare ribs.
Eerst leren temperatuur onder controle krijgen/houden.
Maak me wel een beetje zorgen of de buurt geen last heeft als je gaat roken / slow cooken (lage temp)
Wat is jullie ervaring hiermee ?
mijn naam is Ben en woon in de buurt van eindhoven.
Koken is een hobby en na het leren pizza's bakken nu toe aan een volgend avaontuur.
Ik wil leren koken op een kamado en ben voornemens om een Kamado Joe Classic 1 aan te schaffen.
Persoonlijk vind ik de meerprijs van de classic 2 het niet waard. Enige echte voordeel is de lift van de cone.
Graag hoor ik jullie mening.
Wil beginnen met pulled pork/chiken en spare ribs.
Eerst leren temperatuur onder controle krijgen/houden.
Maak me wel een beetje zorgen of de buurt geen last heeft als je gaat roken / slow cooken (lage temp)
Wat is jullie ervaring hiermee ?
Laatst bewerkt: