Freek Willems
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Hallo allemaal,
Mijn naam is Freek Willems en ik ben nieuw op dit forum.
BBQ-en doe ik al jaren, maar de laatste paar jaar ben ik ook steeds meer bezig met de wat specialere gerechten, wat anders als alleen maar de speklappen en de saté stokjes zeg maar.
Ik BBQ nu op een weber kettle. Heb er al van alles op klaargemaakt van ribeye, spareribs tot brisket. Gisteren nog een Côte de boeuf. Met name bij de low-and-slow gerechten blijft het wel een uitdaging om de temperatuur goed stabiel te houden. Ben me inmiddels aan het oriënteren op een kamado BBQ.
Grt. Freek
Mijn naam is Freek Willems en ik ben nieuw op dit forum.
BBQ-en doe ik al jaren, maar de laatste paar jaar ben ik ook steeds meer bezig met de wat specialere gerechten, wat anders als alleen maar de speklappen en de saté stokjes zeg maar.
Ik BBQ nu op een weber kettle. Heb er al van alles op klaargemaakt van ribeye, spareribs tot brisket. Gisteren nog een Côte de boeuf. Met name bij de low-and-slow gerechten blijft het wel een uitdaging om de temperatuur goed stabiel te houden. Ben me inmiddels aan het oriënteren op een kamado BBQ.
Grt. Freek