- Berichten
- 5
Hallo allemaal,
Mijn naam is Bas en ik woon in Amersfoort.
Sinds vorig jaar zomer ben ik de trotse bezitter van een Bastard Large. Daarvoor jaren gewerkt met een Weber MST 57cm.
Ik ga graag met vleesgerechten in de weer. O.a. spareribs, pulled pork, ribeye (reverse sear), smashburgers maak ik met regelmaat.
Ik zou graag in de toekomst nog een WGA erbij willen hebben om wat uitgebreider te kunnen koken en daarnaast ook mee te nemen op vakantie.
Verder hoop op deze site veel ideeën en tips en tops te kunnen vinden en/of te delen.
Mijn naam is Bas en ik woon in Amersfoort.
Sinds vorig jaar zomer ben ik de trotse bezitter van een Bastard Large. Daarvoor jaren gewerkt met een Weber MST 57cm.
Ik ga graag met vleesgerechten in de weer. O.a. spareribs, pulled pork, ribeye (reverse sear), smashburgers maak ik met regelmaat.
Ik zou graag in de toekomst nog een WGA erbij willen hebben om wat uitgebreider te kunnen koken en daarnaast ook mee te nemen op vakantie.
Verder hoop op deze site veel ideeën en tips en tops te kunnen vinden en/of te delen.