Dag allemaal,
Mijn (roep)naam is Jones en ik werk al een aantal jaar, tot grote tevredenheid, met een Weber 57.
Sinds kort heb ik daar nog een Yakiniku Large Kamado bij aangeschaft - een mooie aanbieding met verschillende accessoires, zoals de pro set, een one minute lighter, een pizzasteen, een woodchipper en houtskool.
Daarop nu een aantal keer gebakken met zeer mooie resultaten, waaronder spareribs met de 3-2-1 methode.
Ik kom naar het forum om inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten.
Mijn (roep)naam is Jones en ik werk al een aantal jaar, tot grote tevredenheid, met een Weber 57.
Sinds kort heb ik daar nog een Yakiniku Large Kamado bij aangeschaft - een mooie aanbieding met verschillende accessoires, zoals de pro set, een one minute lighter, een pizzasteen, een woodchipper en houtskool.
Daarop nu een aantal keer gebakken met zeer mooie resultaten, waaronder spareribs met de 3-2-1 methode.
Ik kom naar het forum om inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten.
Laatst bewerkt: