- Berichten
- 206
Goedenavond,
Mijn naam is Bas en ben al even actief op het forum.
Sinds enige tijd ben ik aan het barbecueën.
De eerste paar jaar heb ik dit op een gas barbecue gedaan (vooral voor de welbekende barbecue met saté, hamburger, etc.).
Hier is afgelopen december verandering in gekomen nadat ik van mijn werkgever een kleine Patton Kamado cadeau heb gekregen. Sinds die tijd heb ik al diverse low & slow gerechten gemaakt (pulled pork, buikspek, spareribs).
Dit ben ik zo leuk gaan vinden dat ik over ben gegaan op de aanschaf van een grote Kamado.
Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van een Kamado Joe Classic 1. Idee van de grote Kamado is dat ik er volledige gerechten op kan gaan maken.
Met vriendelijke groet,
Bas
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Mijn naam is Bas en ben al even actief op het forum.
Sinds enige tijd ben ik aan het barbecueën.
De eerste paar jaar heb ik dit op een gas barbecue gedaan (vooral voor de welbekende barbecue met saté, hamburger, etc.).
Hier is afgelopen december verandering in gekomen nadat ik van mijn werkgever een kleine Patton Kamado cadeau heb gekregen. Sinds die tijd heb ik al diverse low & slow gerechten gemaakt (pulled pork, buikspek, spareribs).
Dit ben ik zo leuk gaan vinden dat ik over ben gegaan op de aanschaf van een grote Kamado.
Sinds gisteren ben ik de trotse eigenaar van een Kamado Joe Classic 1. Idee van de grote Kamado is dat ik er volledige gerechten op kan gaan maken.
Met vriendelijke groet,
Bas


Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk