Hoi allemaal,
Na een lange tijd BBQ filmpjes kijken en op dit forum struinen heb ik eindelijk een mooie KJ Classic II binnen gekregen vorige week.
Ik gebruikte een hele kleine kamado de afgelopen jaren, maar daar kon ik eigenlijk alleen direct mee grillen.
Zaterdag alvast de eerste sessie gehad met een snelle versie van de country style ribs van Noskos! Het viel goed in de smaak bij de vrouw en gasten! Al was het net iets te ver gegaard, maar voor een eerste sessie was ik erg tevreden!
Ik zoek nog een goede thermometer die ik in het vlees kan laten zitten. Iemand een goede tip?
Groetjes Arno
Na een lange tijd BBQ filmpjes kijken en op dit forum struinen heb ik eindelijk een mooie KJ Classic II binnen gekregen vorige week.
Ik gebruikte een hele kleine kamado de afgelopen jaren, maar daar kon ik eigenlijk alleen direct mee grillen.
Zaterdag alvast de eerste sessie gehad met een snelle versie van de country style ribs van Noskos! Het viel goed in de smaak bij de vrouw en gasten! Al was het net iets te ver gegaard, maar voor een eerste sessie was ik erg tevreden!
Ik zoek nog een goede thermometer die ik in het vlees kan laten zitten. Iemand een goede tip?
Groetjes Arno