- Berichten
- 282
Hallo allemaal,
Na een tijdje alleen meegelezen te hebben heb ik, mede dankzij de goede sfeer op het forum, toch de knoop doorgehakt en een account aangemaakt.
Ik ben Ronald en afkomstig uit Bussum. Na een paar jaar voornamelijk Q'en op mooie zomeravonden ben ik sinds een paar maanden aan het proberen me de fijne kneepjes van het serieuze 'echte' bbqen eigen te maken. Tot voor kort deed ik dat op een Weber compact kettle 57 en een klein 'lidl eitje'. Dat het me lukte om op dat eitje met redelijk gemak de temp stabiel te houden en een heerlijke pulled pork te maken gaf me veel voldoening en het benodigde zelfvertrouwen om verder te gaan met deze prachtige hobby.
Ruim een maand geleden heb ik de knoop doorgehakt en een Kamado Joe Classic 1 aangeschaft, en deze is afgelopen woensdag dan eindelijk gearriveerd. Wat een prachtig apparaat is dat. Mede met de kennis van dit forum hoop ik de volgende stap te kunnen zetten en mijn kennis en routine uit te bouwen.
Na een tijdje alleen meegelezen te hebben heb ik, mede dankzij de goede sfeer op het forum, toch de knoop doorgehakt en een account aangemaakt.
Ik ben Ronald en afkomstig uit Bussum. Na een paar jaar voornamelijk Q'en op mooie zomeravonden ben ik sinds een paar maanden aan het proberen me de fijne kneepjes van het serieuze 'echte' bbqen eigen te maken. Tot voor kort deed ik dat op een Weber compact kettle 57 en een klein 'lidl eitje'. Dat het me lukte om op dat eitje met redelijk gemak de temp stabiel te houden en een heerlijke pulled pork te maken gaf me veel voldoening en het benodigde zelfvertrouwen om verder te gaan met deze prachtige hobby.
Ruim een maand geleden heb ik de knoop doorgehakt en een Kamado Joe Classic 1 aangeschaft, en deze is afgelopen woensdag dan eindelijk gearriveerd. Wat een prachtig apparaat is dat. Mede met de kennis van dit forum hoop ik de volgende stap te kunnen zetten en mijn kennis en routine uit te bouwen.