Graag wil ik mij ook even voorstellen, Ronald en sinds paar maanden in bezit van Grill Guru Large. 
Hiervoor diverse bbq's (weber one touch, Boretti Gasbbq) gehad maar dus een Grill Guru en erg enthousiast over.
Inmiddels ook diverse accessoires aangeschaft, oa. 1 minute lighter, boek hete kolen, gietijzeren rooster en pan, pizza steen en perfect cook.
Wat betreft materiaal wel redelijk voorzien maar nu nog leren barbecue?n en daarom hier aangemeld. Plezier heb ik er voorlopig volop in.
Alvast een vraag, paar keer pizza gemaakt maar bbq was maar 230gr, resultaat was goed maar eigenlijk wil ik temperatuur 300+. Hoe doe ik dit, als ik schuif beneden helemaal open zet en boven ook loopt temperatuur wel snel op maar komen er ook vlammen langs platesetter, dit lijkt me niet wenselijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Hiervoor diverse bbq's (weber one touch, Boretti Gasbbq) gehad maar dus een Grill Guru en erg enthousiast over.
Inmiddels ook diverse accessoires aangeschaft, oa. 1 minute lighter, boek hete kolen, gietijzeren rooster en pan, pizza steen en perfect cook.
Wat betreft materiaal wel redelijk voorzien maar nu nog leren barbecue?n en daarom hier aangemeld. Plezier heb ik er voorlopig volop in.
Alvast een vraag, paar keer pizza gemaakt maar bbq was maar 230gr, resultaat was goed maar eigenlijk wil ik temperatuur 300+. Hoe doe ik dit, als ik schuif beneden helemaal open zet en boven ook loopt temperatuur wel snel op maar komen er ook vlammen langs platesetter, dit lijkt me niet wenselijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 rond de 250gr. Wil je hoger dan vuurkorf vol met kolen. Tot aan de rand. Altijd rustig opstoken. Heb je een mooie gloed in de kolen deksel dicht en dan doe ik altijd onder en boven even half dicht. Is het keramiek eenmaal warm dan deflector en steen erin en onder (je gaspedaal) vol open.    Boven laat ik altijd half dicht. Van aansteken tot 300+ neem je tijd. 1,5u zit ik meestal. Ligt ook aan de buitentemperatuur
 rond de 250gr. Wil je hoger dan vuurkorf vol met kolen. Tot aan de rand. Altijd rustig opstoken. Heb je een mooie gloed in de kolen deksel dicht en dan doe ik altijd onder en boven even half dicht. Is het keramiek eenmaal warm dan deflector en steen erin en onder (je gaspedaal) vol open.    Boven laat ik altijd half dicht. Van aansteken tot 300+ neem je tijd. 1,5u zit ik meestal. Ligt ook aan de buitentemperatuur 
 
		