- Berichten
- 2.977
Onder het mom even voorstellen....
Ben Remco, 37 jaar uit het zuiden des land.
Al jaren een stiekeme lezer B-), maar werd toch eens tijd voor een account. Zeker wanneer je je broer hebt aangestoken met het bbqvirus en hij inmiddels fanatiek recepten post.
Ik ben een foodie en daarbij grootliefhebber van de bbq.
Mijn favoriete leverancier is mijn eigen werkgever, lees horecagroothandel.
Voordeel =onbeperkt aanbod goede en lekkere producten. Nadeel=onbeperkt aanbod goede en lekkere producten.
Materiaal: weber kettle 57 cm (wordt binnenkort vervangen door een mastertouch).
Favoriete stukje vlees: alles wat low en slow kan.
Favoriete kolen/briketten: Josper, Fire Up horeca houtskool (het oude Peka), SOL cocosbriketten.
Hekel aan: mensen die kipfilet klaarmaken op de bbq en dat nog lekker vinden ook. Gebruik dijenvlees, blijft sappiger, dus minder droog en zit veel meer smaak aan.
Hekel aan: anti-vegetariers, leer gewoon groenten eten (liefst van de bbq).
Tot zover, hoop snel de eetste plaatjes te delen.
Greetz.
Ben Remco, 37 jaar uit het zuiden des land.
Al jaren een stiekeme lezer B-), maar werd toch eens tijd voor een account. Zeker wanneer je je broer hebt aangestoken met het bbqvirus en hij inmiddels fanatiek recepten post.
Ik ben een foodie en daarbij grootliefhebber van de bbq.
Mijn favoriete leverancier is mijn eigen werkgever, lees horecagroothandel.
Voordeel =onbeperkt aanbod goede en lekkere producten. Nadeel=onbeperkt aanbod goede en lekkere producten.
Materiaal: weber kettle 57 cm (wordt binnenkort vervangen door een mastertouch).
Favoriete stukje vlees: alles wat low en slow kan.
Favoriete kolen/briketten: Josper, Fire Up horeca houtskool (het oude Peka), SOL cocosbriketten.
Hekel aan: mensen die kipfilet klaarmaken op de bbq en dat nog lekker vinden ook. Gebruik dijenvlees, blijft sappiger, dus minder droog en zit veel meer smaak aan.
Hekel aan: anti-vegetariers, leer gewoon groenten eten (liefst van de bbq).
Tot zover, hoop snel de eetste plaatjes te delen.
Greetz.