BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 

Nicolai

Tondelzoeker
Berichten
6
Hoi iedereen,

Na vorig jaar het BBQ virus te hebben opgelopen met een medium kamado mijzelf twee weken geleden getrakteerd op een large. Lang leven meer vierkante centimeters.

Ook passen hier de grotere stukken iets makkelijker op, zoals bijv. een brisket (vandaag mijn eerste aan het maken, zojuist het texas crutch moment gehad na een heerlijk lang zit. Verslag volgt morgen dan weet ik de uitkomst ook haha.

Anyhoe, ik kijk er naar uit veel van jullie te mogen leren en mijn probeersels met jullie te delen.

Fijne avond!

Jeroen
 
Hartelijk welkom bij het genootschap Jeroen.
 
Welkom! En kijk al uit naar die brisket ;)
 
b.asv zei:
Welkom! En kijk al uit naar die brisket ;)

De brisket is er net af (Af in de zin van bijna 13 uur op de BBQ af) en ligt nu lekker te rusten :)
En bedankt alle voor het welkom heten.

642061fd-8061-47f8-943c-64d934dbd958_zpsvxfxqhsm.jpg
 
Welkom!
 
Welkom Jeroen


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Welkom hier Jeroen. Mooie brisket ook.
 
Hoi Jeroen,
welkom bij het Genootschap
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan