BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

 
 

toet007

Sprokkelaar
Berichten
48
Mijn naam is John Toet, een Haagse kok die 17 jaar in allerlei klasses van restaurants heeft gewerkt, en de afgelopen jaren in de vis groothandelarij werkt, op dit moment in de Hanos in delft.

Eten bereiden, het erover discuseren maakt een deel uit van mijn leven, het BBQ verhaal (niet de shaslicks,kipfilet,speklap verhaal ) en dan met name de Amerikaanse bereidingen low and slow spreken mij erg aan.

Via mijn werk en mijn kennisen om mij heen kan ik allerlei vleesdelen gemakkelijk verkrijgen, denk aan boston butt, en de amerikaanse rund bbq stukken.

Ik vindt het heerlijk om kennis te delen en kennis op te doen.

Ikzelf heb een weber charcoal van 57cm, en een rookoven voor mijn paling en zalm.

26 mei ga ik een echte Boston Butt maken, ik zal hiervan een film van maken.

Hier heb ikeen ander filmpje die ik heb gemaakt, dus dan weten jullie wat er ongeveer uitkomt.

https://youtu.be/wj2JPrsVg7E

Ltrssssss


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Welkom!
 
Welkom!
 
hoi John,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom !
 
Welkom bij het BBQ Genootschap.
 
Wielkom hier :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan