Mijn naam is John Toet, een Haagse kok die 17 jaar in allerlei klasses van restaurants heeft gewerkt, en de afgelopen jaren in de vis groothandelarij werkt, op dit moment in de Hanos in delft.
Eten bereiden, het erover discuseren maakt een deel uit van mijn leven, het BBQ verhaal (niet de shaslicks,kipfilet,speklap verhaal ) en dan met name de Amerikaanse bereidingen low and slow spreken mij erg aan.
Via mijn werk en mijn kennisen om mij heen kan ik allerlei vleesdelen gemakkelijk verkrijgen, denk aan boston butt, en de amerikaanse rund bbq stukken.
Ik vindt het heerlijk om kennis te delen en kennis op te doen.
Ikzelf heb een weber charcoal van 57cm, en een rookoven voor mijn paling en zalm.
26 mei ga ik een echte Boston Butt maken, ik zal hiervan een film van maken.
Hier heb ikeen ander filmpje die ik heb gemaakt, dus dan weten jullie wat er ongeveer uitkomt.
https://youtu.be/wj2JPrsVg7E
Ltrssssss
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Eten bereiden, het erover discuseren maakt een deel uit van mijn leven, het BBQ verhaal (niet de shaslicks,kipfilet,speklap verhaal ) en dan met name de Amerikaanse bereidingen low and slow spreken mij erg aan.
Via mijn werk en mijn kennisen om mij heen kan ik allerlei vleesdelen gemakkelijk verkrijgen, denk aan boston butt, en de amerikaanse rund bbq stukken.
Ik vindt het heerlijk om kennis te delen en kennis op te doen.
Ikzelf heb een weber charcoal van 57cm, en een rookoven voor mijn paling en zalm.
26 mei ga ik een echte Boston Butt maken, ik zal hiervan een film van maken.
Hier heb ikeen ander filmpje die ik heb gemaakt, dus dan weten jullie wat er ongeveer uitkomt.
https://youtu.be/wj2JPrsVg7E
Ltrssssss
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk