J
jmeininger
Gast
FUMES et CARNES
Wat een prachtige ondertitel hier op het genootschap! Na jaren op, naar mijn mening, erg laag niveau gebarbecued te hebben hoop ik met behulp van jullie kennis en kunde mijn skills omhoog te krijgen, ik heb al veel succesvolle sessies achter de rug, maar wat ik hier lees maakt me een nederige amateur en ga proberen om van barbecuen een nog groter feest te maken!
Afgelopen weekend heb ik van mijn vrienden en familie die vaak meegenieten een prachtige nieuwe Q gekregen (Performer Premium GBS 57) en hiermee wil ik die skills verder gaan uitbreiden.
Ik weet nog niet helemaal waar ik moet beginnen dus ik ga lekker rondneuzen, mocht je me alvast "must reads" willen tippen dan houd ik me zeker aanbevolen!
Ik ga dit weekend aftrappen met een setje st Louis cut spareribs, ik heb er nu al veel zin in dat avontuur!
Tot ziens op het forum!
Groet, Joost
Wat een prachtige ondertitel hier op het genootschap! Na jaren op, naar mijn mening, erg laag niveau gebarbecued te hebben hoop ik met behulp van jullie kennis en kunde mijn skills omhoog te krijgen, ik heb al veel succesvolle sessies achter de rug, maar wat ik hier lees maakt me een nederige amateur en ga proberen om van barbecuen een nog groter feest te maken!
Afgelopen weekend heb ik van mijn vrienden en familie die vaak meegenieten een prachtige nieuwe Q gekregen (Performer Premium GBS 57) en hiermee wil ik die skills verder gaan uitbreiden.
Ik weet nog niet helemaal waar ik moet beginnen dus ik ga lekker rondneuzen, mocht je me alvast "must reads" willen tippen dan houd ik me zeker aanbevolen!
Ik ga dit weekend aftrappen met een setje st Louis cut spareribs, ik heb er nu al veel zin in dat avontuur!
Tot ziens op het forum!
Groet, Joost