BasBQ
Beef en Steak

even voorstellen

S

superwinch

Gast
Mijn naam is Bob ben 49 jaar en een enthousiast barbequer{weet niet of dit nou de correcte spelling is  :-/ }.
Ben van een budget smoker {zo'n giga locomotief achtige barbeque} overgegaan naar een big green egg. Vrouw was een stuk minder enthousiast vond de prijs belachelijk.  :D .
Maar heb haar gezegd dat het resultaat veel beter is op deze nieuwe aanwinst.
Het komt er dus op neer dat ik alle hulp van jullie kan gebruiken om niet met pek en veren aan de weg gezet te worden.
Kortom hoop hier de info te vinden en te krijgen die ik nodig heb. En misschien kan ik hier en daar ook nog wat bijdragen ben niet helemaal analfabeet als het om barbequen gaat.
Gr, Bob
 
hoi Bob,
welkom bij dit edele genootschap.
Het is the Cook and not the cooker die het gerecht lekker maakt  :)
veel inspiratie toegewenst
 
Welkom! En ik weet zeker dat je wederhelft straks heeeeeeel blij is met je ei!
 
Welkom bij de club
 
Zou je pek warm kunnen maken  op een BGE?
In ieder geval welkom. Mijn vrouw is nog niet zo ver dat ik vanwege alleen de aankoop de pek en veren kan ontwijken. Het is ook wel veel geld.
 
Terug
Bovenaan Onderaan