- Berichten
- 71
.... en dan kun je maar beter lekker eten. Vandaag stonden lekkere spiesjes op het menu. Met mooie (bio-) kippendijen 2 soorten gemaakt. Een shaslick variant en saté..
De shaslick een dag in een simpele marinade van rug en zonnebloemolie. De saté in een marinade volgens het recept van @BensBQ . We zijn (nog) maar met z'n tweeën dus alles moet altijd omgerekend worden en ik was deze keer wat royaal met de citroen. De volgende keer iets minder dus. Maar wat is dit een lekkere marinade zeg.... Niet te zoet, pittig en toch "fris".
Een salade en een broodje erbij en het was weer heerlijk smullen ...
(en ja.... ook voor de kleine beetjes gaat bij ons de kamado aan ...
)
De shaslick een dag in een simpele marinade van rug en zonnebloemolie. De saté in een marinade volgens het recept van @BensBQ . We zijn (nog) maar met z'n tweeën dus alles moet altijd omgerekend worden en ik was deze keer wat royaal met de citroen. De volgende keer iets minder dus. Maar wat is dit een lekkere marinade zeg.... Niet te zoet, pittig en toch "fris".
Een salade en een broodje erbij en het was weer heerlijk smullen ...

(en ja.... ook voor de kleine beetjes gaat bij ons de kamado aan ...
