Beste BBQ collega's,
Het bereiden van een wagyu brisket staat nog hoog op mijn lijstje. Black angus brisket al twee keer gemaakt. Bij b&s staat een stuk wagyu brisket van 6kg voor EUR 270, bij Inamood staat deze voor EUR 170. Heeft iemand ervaring met Inamood? Dit is een significant verschil en het klinkt bij mij op dit moment een beetje als 'to good to be true'. Het kan natuurlijk in de kwaliteit schelen. Het komt allebei uit Australië en is volgens mij geen A5 kwaliteit. Ik ben erg benieuwd wat jullie denken.
Het bereiden van een wagyu brisket staat nog hoog op mijn lijstje. Black angus brisket al twee keer gemaakt. Bij b&s staat een stuk wagyu brisket van 6kg voor EUR 270, bij Inamood staat deze voor EUR 170. Heeft iemand ervaring met Inamood? Dit is een significant verschil en het klinkt bij mij op dit moment een beetje als 'to good to be true'. Het kan natuurlijk in de kwaliteit schelen. Het komt allebei uit Australië en is volgens mij geen A5 kwaliteit. Ik ben erg benieuwd wat jullie denken.