- Berichten
- 1.543
Vandaag mijn nieuwe spit getest.
Hamlappen en schouderkarbonaden, 1:1
op dunne plakken gesneden 6-7 mm gekruid met gyroskruiden en om en om op het spit geregen.
Tevens heb ik een mand gemaakt om te kunnen grillen aan het spit, voornamelijk gelijkmatig grillen van aardappels is mijn bedoeling.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0007_zps5068f792.jpg)
aardappels helaas te laat in mand gestopt, waren nog niet helemaal gaar , even ge-"cheat" met de airfryer om toch maar te kunnen eten.
Het vlees daarentegen was perfect , niet te vet, maar ook niet te droog.
Heb het eerst een uurtje laten garen op 150 graden, en daarna verder gegaan op 220 graden. het vlees tussendoor afgesneden in een ovenschaal en in de BBQ laten staan af en toe omroeren.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0011_zpsf78a03e1.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0016_zpsd4555082.jpg)
Al met al weer lekker gegeten.
Hamlappen en schouderkarbonaden, 1:1
op dunne plakken gesneden 6-7 mm gekruid met gyroskruiden en om en om op het spit geregen.
Tevens heb ik een mand gemaakt om te kunnen grillen aan het spit, voornamelijk gelijkmatig grillen van aardappels is mijn bedoeling.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0007_zps5068f792.jpg)
aardappels helaas te laat in mand gestopt, waren nog niet helemaal gaar , even ge-"cheat" met de airfryer om toch maar te kunnen eten.
Het vlees daarentegen was perfect , niet te vet, maar ook niet te droog.
Heb het eerst een uurtje laten garen op 150 graden, en daarna verder gegaan op 220 graden. het vlees tussendoor afgesneden in een ovenschaal en in de BBQ laten staan af en toe omroeren.
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0011_zpsf78a03e1.jpg)
![](http://i1366.photobucket.com/albums/r762/richardherrebout/DSCN0016_zpsd4555082.jpg)
Al met al weer lekker gegeten.