BasBQ
Beef en Steak

Entrecote

Dobey

Stoker
 
 
Berichten
319
Had nog 2 stukken entrecote in de koelkast liggen, dus die mochten er allebei vandaag aan geloven.

IMG_4502.jpg


Voorzien van peper, zout, knoflookpoeder en tijm.
IMG_4503.jpg


Ondertussen was de UDS op temp, blokje perenhout erop en natuurlijk het vlees. UDS tussen de 100 en 110, vlees rustig laten garen tot 48 graden. Daarna direct boven de kolen.
IMG_4505.jpg


Ondertussen mezelf voorzien van een DIPA
IMG_4504.JPG


Vlees paar keer omgedraaid. buitenkant is al aardige korst aan het vormen.
IMG_4506.jpg


10 minuten laten liggen en daarna genuttigd. Was weer een geslaagd stukje vlees.
IMG_4507.jpg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.418
Daar had ik graag wat van geproefd.
 

Dobey

Stoker
 
 
Berichten
319
Medium/medium-rare tot ongeveer 54 graden laten komen. Opzich voor dit stuk vlees niet verkeerd. Met een biefstuk zou ik dat niet zo snel doen
 
Bovenaan Onderaan