Vorige week de verjaardag van mijn dochter gevierd met een lekker stukje vlees... een entrecote had ze nog nooit gehad en ik nog nooit een ribeye.
Bij mijn favo slager een paar mooie stukjes vlees gehaald.
Op zondag om 15.00 de Kamado aan gestoken, alleen dat al is leuk toch
Heb getwijfeld maar heb ze lekker op de grillplaat aangezet en voorzien van een paar mooie streepjes, daarna in een paar flinke stukken folie.
Uiteindelijk zeer geslaagd! Een paar botermalse stukken vlees!
De entrecote gaan we vaker doen, de ribeye is niet mijn ding
		
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Bij mijn favo slager een paar mooie stukjes vlees gehaald.
Op zondag om 15.00 de Kamado aan gestoken, alleen dat al is leuk toch

Heb getwijfeld maar heb ze lekker op de grillplaat aangezet en voorzien van een paar mooie streepjes, daarna in een paar flinke stukken folie.
Uiteindelijk zeer geslaagd! Een paar botermalse stukken vlees!
De entrecote gaan we vaker doen, de ribeye is niet mijn ding
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk