- Berichten
- 350
Hallo,
Lees al een tijdje mee, maar dus dit jaar een weber performer gekocht, na 4-5 jaar met een makro boretti kloon gedaan te hebben. Kom uit België (regio Leuven).
Vroeger was een bbq hier standaard gewoon wat gekocht vlees, saté's etc. Ondertussen bak ik ook pizza op mijn kettle, hebben we ook wel eens iets al 2u laten roken (gehaktbrood was super lekker). Ik zet de bbq hier nu een pak meer aan, dusja toch meer inspiratie op doen en daarom is dit forum wel interessant uiteraard
Lees al een tijdje mee, maar dus dit jaar een weber performer gekocht, na 4-5 jaar met een makro boretti kloon gedaan te hebben. Kom uit België (regio Leuven).
Vroeger was een bbq hier standaard gewoon wat gekocht vlees, saté's etc. Ondertussen bak ik ook pizza op mijn kettle, hebben we ook wel eens iets al 2u laten roken (gehaktbrood was super lekker). Ik zet de bbq hier nu een pak meer aan, dusja toch meer inspiratie op doen en daarom is dit forum wel interessant uiteraard