- Berichten
- 5.285
Niet iedereen in mijn omgeving is enthousiast voor forel, maar in eet het enorm graag. Soms zelfs op restaurant. Goedkoop en oh zo lekker.
Ik dacht het eerst op een ceder rookplankje te maken, maar moest ook het eten voor ons zoontje maken en hem helpen met zijn huiswerk.
Dus uit gemak ze gewoon gegrild. Ruitpatroon erin gesneden. Voorzien van olijfolie, grof zeezout en peper. Van binnen gevold met tomaat en citroen. Daarna wat flippen op de gasBBQ tot 60° kern.
De poes was blij met de restjes. Moeten het hoog zetten, anders is de hond ermee weg en die eet gewoon alles.
Ik dacht het eerst op een ceder rookplankje te maken, maar moest ook het eten voor ons zoontje maken en hem helpen met zijn huiswerk.
Dus uit gemak ze gewoon gegrild. Ruitpatroon erin gesneden. Voorzien van olijfolie, grof zeezout en peper. Van binnen gevold met tomaat en citroen. Daarna wat flippen op de gasBBQ tot 60° kern.
De poes was blij met de restjes. Moeten het hoog zetten, anders is de hond ermee weg en die eet gewoon alles.