Rickr
Vuurmaker
- Berichten
- 63
Goedemorgen allen,
Vandaag lid geworden van het BBQ genootschap en kan eindelijk mijn ei kwijt, aangezien ik vrijwel met niemand in mijn omgeving zo lang en breed over barbecuen kan babbelen. Ben zelf 33 jaar en al zo'n 15 jaar bezig in de keuken en op zowel de weber gril, met daarnaast wat zelf gefabriceerde stalen bakken en vaten die we op stranden gebruikten om vlees te grillen en te roken. Maar de hobby sloeg om tot aan het eigenaarschap van de big green egg large sinds een jaar of 4.
Als ik dingen tegenkom die ik nog nooit geprobeerd heb, is de kans groot dat ik dat binnen diezelfde week in huis haal om te bereiden. En met trots lukt dit (bijna) altijd ook erg goed!
Zie bijgevoegd ook wat foto's... Wellicht wat inspiratie ook voor anderen. Mocht je vragen hebben, schroom niet om me een berichtje te sturen.
Met hartelijke groeten vanuit het zonnige Hilversum
Vandaag lid geworden van het BBQ genootschap en kan eindelijk mijn ei kwijt, aangezien ik vrijwel met niemand in mijn omgeving zo lang en breed over barbecuen kan babbelen. Ben zelf 33 jaar en al zo'n 15 jaar bezig in de keuken en op zowel de weber gril, met daarnaast wat zelf gefabriceerde stalen bakken en vaten die we op stranden gebruikten om vlees te grillen en te roken. Maar de hobby sloeg om tot aan het eigenaarschap van de big green egg large sinds een jaar of 4.
Als ik dingen tegenkom die ik nog nooit geprobeerd heb, is de kans groot dat ik dat binnen diezelfde week in huis haal om te bereiden. En met trots lukt dit (bijna) altijd ook erg goed!
Zie bijgevoegd ook wat foto's... Wellicht wat inspiratie ook voor anderen. Mocht je vragen hebben, schroom niet om me een berichtje te sturen.
Met hartelijke groeten vanuit het zonnige Hilversum