- Berichten
- 409
Het oude jaar maar in stijl afsluiten. vrienden op bezoek, dus mooie gelegenheid de laatste “to do van 2020” af te vinken. Ook nog echte carnivoren, dus...
Op het menu:
- Carpacciorollade van Bavette
- Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Dat ging nl. wel passen na de oliebollen.
Begonnen met de bavette te ontdoen van vlies, vet, zenen, en gedeeltelijk gevlinderd, met als eindresultaat:
Vervolgens de bavette voorzien van:
- PeZo
- Truffelmayonaise
- Pijnboompitjes (geroosterd)
- Basilicum
- Zongedroogde tomaat
- Baby spinazie
Na de voorbereiding, terug in de koelkast.
Door de gezelligheid (en de drank) de Masterbuilt iets te laat aangestoken, maar goed dat betekend later eten... En gewoon vergeten foto’s te maken.
De details:
Roostertemperatuur 160 graden, twee chunks kersenhout, indirect tot kern van 51, daarna paar seconden per kant boven direct vuur. Bij kern van 52 eraf gehaald.
Ca. kwartiertje afgedekt, zodat de roseval aardappeltjes in de stoomoven konden.
die voorzien van olijfolie en rozemarijn en hop op een schaaltje. Maar goed, geen foto van gemaakt, dus niet gebeurt ;-)
Eindresultaat... veels te weinig, want veel te lekker...
Iedereen genoten en voor mij een aanrader voor volgende keer.
Op het menu:
- Carpacciorollade van Bavette
- Roseval aardappeltjes met rozemarijn
Dat ging nl. wel passen na de oliebollen.
Begonnen met de bavette te ontdoen van vlies, vet, zenen, en gedeeltelijk gevlinderd, met als eindresultaat:
Vervolgens de bavette voorzien van:
- PeZo
- Truffelmayonaise
- Pijnboompitjes (geroosterd)
- Basilicum
- Zongedroogde tomaat
- Baby spinazie
Na de voorbereiding, terug in de koelkast.
Door de gezelligheid (en de drank) de Masterbuilt iets te laat aangestoken, maar goed dat betekend later eten... En gewoon vergeten foto’s te maken.
De details:
Roostertemperatuur 160 graden, twee chunks kersenhout, indirect tot kern van 51, daarna paar seconden per kant boven direct vuur. Bij kern van 52 eraf gehaald.
Ca. kwartiertje afgedekt, zodat de roseval aardappeltjes in de stoomoven konden.
die voorzien van olijfolie en rozemarijn en hop op een schaaltje. Maar goed, geen foto van gemaakt, dus niet gebeurt ;-)
Eindresultaat... veels te weinig, want veel te lekker...
Iedereen genoten en voor mij een aanrader voor volgende keer.
Laatst bewerkt: