Hallo allemaal,
mijn ouders en ik zijn al een beetje aan het plannen wat onze plannen zijn voor aankomende december.
Vorig jaar heb ik kalkoen klaargemaakt met groot succes (al hoewel de poten wel iets langer mochten).
Dit jaar hoop ik iets leukers te kunnen klaarmaken.
Gezien de oplopende prijzen heb ik een beetje keuzestress waar ik goed aan doe.
Zeker als je met een pronkstuk wil aankomen waar minstens 4 botten in zitten, tenzij het een achterpoot is.
Ik heb eerst even gegoogled om in de eerste instantie niet de prijzen in aanmerking te nemen.
Rib roast van een rund, Reerug en een herten rack heb ik gevonden wat me leuk lijkt, maar de prijs die eronder stond werd ik niet heel blij van.
Al hoewel het herten rack dan nog het meeste mee viel.
En om dan maar een procureur klaar te maken vind ik weer "te gewoon". Dat zou ik in de zomer ook kunnen doen.
Hebben jullie goeie ideeën wat lekker is, leuk om klaar te maken (in het geval van een roast minstens 4 ribben heeft) en nog redelijk betaalbaar is?
Alvast bedankt voor jullie ideeën.
Note: het hoeft natuurlijk niet perse een roast te zijn, ongeacht welk dier, maar dat is natuurlijk wel 1 van de betere pronkstukken om op tafel te zetten.
mijn ouders en ik zijn al een beetje aan het plannen wat onze plannen zijn voor aankomende december.
Vorig jaar heb ik kalkoen klaargemaakt met groot succes (al hoewel de poten wel iets langer mochten).
Dit jaar hoop ik iets leukers te kunnen klaarmaken.
Gezien de oplopende prijzen heb ik een beetje keuzestress waar ik goed aan doe.
Zeker als je met een pronkstuk wil aankomen waar minstens 4 botten in zitten, tenzij het een achterpoot is.
Ik heb eerst even gegoogled om in de eerste instantie niet de prijzen in aanmerking te nemen.
Rib roast van een rund, Reerug en een herten rack heb ik gevonden wat me leuk lijkt, maar de prijs die eronder stond werd ik niet heel blij van.
Al hoewel het herten rack dan nog het meeste mee viel.
En om dan maar een procureur klaar te maken vind ik weer "te gewoon". Dat zou ik in de zomer ook kunnen doen.
Hebben jullie goeie ideeën wat lekker is, leuk om klaar te maken (in het geval van een roast minstens 4 ribben heeft) en nog redelijk betaalbaar is?
Alvast bedankt voor jullie ideeën.
Note: het hoeft natuurlijk niet perse een roast te zijn, ongeacht welk dier, maar dat is natuurlijk wel 1 van de betere pronkstukken om op tafel te zetten.