Beef en Steak

EHH first PP op nieuwe WSM47

  • Onderwerp starter Onderwerp starter EHH
  • Startdatum Startdatum
hij gaat heel mooi zo
 
vuur en rook verkoopt goede injectie spuiten
 
Leo zei:
vuur en rook verkoopt goede injectie spuiten
Ik heb zowel de "Westfalia" als de "point virgule", het prijsverschil is echter ook meteen het kwaliteitsverschil.
De Westfalia is wat mij betreft stukken beter! Bij de point virgule kwam bij mij injection vloeistof langs de zuiger en daarmee achter uit de behuizing naar buiten  :(
In een blog van Frits zag ik dat hij ook die meer robuuste Westfalia in gebruikt heeft.
 
dat is de "point virgule"  (op z'n Nederlands " de punt-komma)
 
Net even een paar doorvoeren besteld
Huiddoorvoer 1/4 inch

images
 
waar heb je deze besteld? heb je zulke dikke probes? Hier moet je je gaten voor opboren denk ik, of niet?
 
9:00      100?C  4?C
10:00    121?C  28?C
11:00    116?C  41?C
12:00    121?C  52?C
13:00    122?C  62?C
14:00    122?C  70?C
15:00    116?C  73?C
16:00    114?C  75?C

Kolen even op een hoopje geschoven

En ingepakt.
Damm vergeten foto's te maken.
Toestel lag wel gereed. :-[
 
Temperatuur beleef steken op 116?C
toch maar een extra schuif open gezet zit nu op 126?C

9:00      100?C  4?C
10:00    121?C  28?C
11:00    116?C  41?C
12:00    121?C  52?C
13:00    122?C  62?C
14:00    122?C  70?C
15:00    116?C  73?C
16:00    114?C  75?C + inpakken
17:00    126?C  76?C

Hoe lang duurt het na het inpakken voordat hij op 88?C zit?
Begin honger te krijgen >:(

 
het is klaar als het klaar is!  ;)
 
Gaat lekker, nog even doorzetten je bent er bijna .... Ben erg benieuwd naar het resultaat.
 
Chtakafri zei:
Gaat lekker, nog even doorzetten je bent er bijna .... Ben erg benieuwd naar het resultaat.

Ik ook.
Jij bent toch ook bezig met een PP?
 
EHH zei:
Chtakafri zei:
Gaat lekker, nog even doorzetten je bent er bijna .... Ben erg benieuwd naar het resultaat.

Ik ook.
Jij bent toch ook bezig met een PP?


Ja inderdaad. Maar ik hoef er vandaag niet van te eten, ik heb dus alle tijd :)
 
9:00      100?C  4?C
10:00    121?C  28?C
11:00    116?C  41?C
12:00    121?C  52?C
13:00    122?C  62?C
14:00    122?C  70?C
15:00    116?C  73?C
16:00    114?C  75?C + inpakken
17:00    126?C  76?C
18:00    122?C  80?C

In dit temponog twee uur wachten en dan nog een uur rusten en daarna pullen en eten
Wordt dus pas +/- 21:30 :(

Hoop dat het de moeite waard is :)
 
dat wachten wordt echt beloond hoor  :)
 
Ik pak hem in na vijf uur dan ben je vrijwel altijd in negen uur klaar ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan