BasBQ
Beef en Steak

Effe wachten, effe wachten..Pizza en dessert

Totnin de perfectie 👌🏻lekker hoor!
 
Wat een mooie pizza's.
Nog nooit aan gewaagd, maar dit nodigt wel uit tot aktie van mijn kant.
 
Dit is pas de eerste zak 00 die ik zelf gebruik. Ik gebruik al jaren alleen maar tipo 2. Verder een leuk artikel. Bevestigt wat ik al dacht.

Ah kijk. Toch wederom het verschil tussen korte en lange fermentatie 👌als ik de tijd heb heeft lange fermentatie wel mijn voorkeur

Ik las ook dat Pizzeria ideaal is voor fermanties rond de 24h, die cuoco zou 72h zijn.

Daarom lijkt mij die pizzeria bloem ideaal (al wil ik misschien de cuoco ook een testen).
Avond ervoor deegje maken is voor mij ruim voldoende.
Wat ik binnen 3 dagen ga eten heb ik nu nog geen flauw idee van.
 
@Frits heb je op de pizza op onderstaande afbeelding groene pesto gedaan? Zo ja, hoeveel is elke 'stip' groen? Eén theelepel? Of nog wat minder? Ik wil het ook op mijn pizza gooien vanmiddag maar ben bang dat ik er al snel teveel op doe.

1693562027083.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan