Beste BBQ Vrienden,
omdat ik de verleiding niet kon weerstaan toch maar de huidige weber master touch gekocht!
Deze heb ik vandaag (7 sept) ontvangen en in elkaar gezet:
Om deze te testen heb ik ook op BBQ Quality 2 dikke spareribs met ketting besteld, wat een ENORME lappen vlees:
Ik ga zondag pas de ribbetjes low and slow klaarmaken op de weber maar aangezien ik nogal weinig tijd heb morgen heb ik deze vandaag al ontvliesd. Dit ging supersnel ivm de ribbetjes van de lokale supermarkt.
Ook wou ik een rub gebruiken uit meathead's boek, ik ben gegaan voor de Meathead's Memphis Dust, wel heb ik er een halve lepel kerrie kruiden bijgedaan:
Stay tuned, morgen gaan ze in de rub en zondag op de weber!
Gr,
Chaker
PS: Dit is mijn eerste forum post, tips zijn altijd welkom!
omdat ik de verleiding niet kon weerstaan toch maar de huidige weber master touch gekocht!
Deze heb ik vandaag (7 sept) ontvangen en in elkaar gezet:

Om deze te testen heb ik ook op BBQ Quality 2 dikke spareribs met ketting besteld, wat een ENORME lappen vlees:


Ik ga zondag pas de ribbetjes low and slow klaarmaken op de weber maar aangezien ik nogal weinig tijd heb morgen heb ik deze vandaag al ontvliesd. Dit ging supersnel ivm de ribbetjes van de lokale supermarkt.
Ook wou ik een rub gebruiken uit meathead's boek, ik ben gegaan voor de Meathead's Memphis Dust, wel heb ik er een halve lepel kerrie kruiden bijgedaan:

Stay tuned, morgen gaan ze in de rub en zondag op de weber!
Gr,
Chaker
PS: Dit is mijn eerste forum post, tips zijn altijd welkom!