- Berichten
- 806
Alle ingredienten in huis gehaald ,zie hier de atributen .
Ik had de bbq al aangestoken ,kon die vast lekker warm worden ,ongeveer 150 graden .
En nu vast de uien en de paprika gesneden ,ligt dat vast klaar.
Zo en nu het vlees snijden in blokjes van ongeveer 3x3 centimeter ,de pan was op temperatuur
Dus kon ik het vlees even aanbraden een beetje rondom ,het moet niet gaar zijn maar een mooi kleurtje .
Ongeveer 5 minuten werk ,het vlees weer uit de pan en de uien in de pan en ook een beetje aanbraden daarna het vlees erbij .
Knoflook erbij en weer lekker opwarmen ,dan de rode wijn erbij en de tomatenblokjes,dit was nog allemaal op het open vuur.
Nu de bbq klaar maken voor indirect dus plattesetter erin, pan er weer op en lekker door roeren en laat een uurtje of twee stoven.
Dan paprika en italiaanse kruiden erin ,laat nog een uur stoven het word steeds lekkerder.
Tussendoor eens roeren en kijken hoe dik de saus word ,ik vond het een beetje dun dus ik heb er nog twee plakjes ontbijt koek in gedaan.
De zilveruitjes en de cherry tomaatje erin goed roeren ,en laat nog even stoven.
Je kan hier van alles bij verzinnen om te eten en wij hebben Patat gebakken .
Dus wij hadden Patatje stoofvlees wat heel erg lekker was ,de volgende dag hadden nog met witte rijst de rest gemaakt super gelukt.
Dit was een volgens een recept van bbq Junkie met wat kleine aanpassingen .
Leuk om te doen ,ik heb die pan net maar ga het meer doen .
Ik had de bbq al aangestoken ,kon die vast lekker warm worden ,ongeveer 150 graden .
En nu vast de uien en de paprika gesneden ,ligt dat vast klaar.
Zo en nu het vlees snijden in blokjes van ongeveer 3x3 centimeter ,de pan was op temperatuur
Dus kon ik het vlees even aanbraden een beetje rondom ,het moet niet gaar zijn maar een mooi kleurtje .
Ongeveer 5 minuten werk ,het vlees weer uit de pan en de uien in de pan en ook een beetje aanbraden daarna het vlees erbij .
Knoflook erbij en weer lekker opwarmen ,dan de rode wijn erbij en de tomatenblokjes,dit was nog allemaal op het open vuur.
Nu de bbq klaar maken voor indirect dus plattesetter erin, pan er weer op en lekker door roeren en laat een uurtje of twee stoven.
Dan paprika en italiaanse kruiden erin ,laat nog een uur stoven het word steeds lekkerder.
Tussendoor eens roeren en kijken hoe dik de saus word ,ik vond het een beetje dun dus ik heb er nog twee plakjes ontbijt koek in gedaan.
De zilveruitjes en de cherry tomaatje erin goed roeren ,en laat nog even stoven.
Je kan hier van alles bij verzinnen om te eten en wij hebben Patat gebakken .
Dus wij hadden Patatje stoofvlees wat heel erg lekker was ,de volgende dag hadden nog met witte rijst de rest gemaakt super gelukt.
Dit was een volgens een recept van bbq Junkie met wat kleine aanpassingen .
Leuk om te doen ,ik heb die pan net maar ga het meer doen .