BasBQ
Beef en Steak

Eerste pulled pork

 

detim

Sprokkelaar
Berichten
46
Met de vele tips van jullie heb ik afgelopen week in de hitte mijn eerste pulled pork gemaakt op de kamado. Stuk van 1,5 kilo. Heb het recept van Bbquality aangehouden. Avond van tevoren geinjecteerd en de rub erop. Eerst een paar uur laten smoken met eiken snippers, vervolgens nog even met de glaze en tot slot in folie naar een temp van 88 graden. Toen nog even ingepakt laten rusten, in de tussentijd de broodjes voorbereiden.

Omdat het m'n eerste PP was heb ik weinig vergelijkingsmateriaal, maar wat was het smullen zeg. De foto's:


1597739059384.png


1597739090436.png


1597739108403.png
 
Mooi dat het gelukt is. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooi gelukt ziet er lekker uit.
 
Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Dit is een lekkere voor je vergelijk bij de volgende 😉
 
Lekker hoor gefeliciteerd met je sticker


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
netjes gedaan. ziet er goed uit.
gefeliciteerd met je sticker
 
Terug
Bovenaan Onderaan