Hoi allemaal,
Eindelijk een keer pp gemaakt. 2 kg varken.
Mijn slager had een lekkere rub en gelijk daar gedaan en vacu?m laten trekken. 24 uur. Moet zelf nog een vacu?m machine kopen. 8 uur op de bbq na 3 uur ingepakt. Kern 88 er af en laten rusten.
Begin wilde de bbq niet onder de 150 na een 45 min terug gekregen op 130 en daar is ie goed gebleven.
De foto's spreken voor zich. Was super lekker en gelukkig nog wat over voor op het brood.







Eindelijk een keer pp gemaakt. 2 kg varken.
Mijn slager had een lekkere rub en gelijk daar gedaan en vacu?m laten trekken. 24 uur. Moet zelf nog een vacu?m machine kopen. 8 uur op de bbq na 3 uur ingepakt. Kern 88 er af en laten rusten.
Begin wilde de bbq niet onder de 150 na een 45 min terug gekregen op 130 en daar is ie goed gebleven.
De foto's spreken voor zich. Was super lekker en gelukkig nog wat over voor op het brood.






