Jaloersmakend zeg, ze zien er goed uit allemaal! Het kriebelt hier ook enorm, maak de pizza’s nu nog op de BGE en alleen nog voor hele kleine groepen.
Nu heb ik er zeer regelmatig last van dat het deeg, ondanks dat ik een hele hoop maïsmeel gebruik, blijft plakken aan de metalen pizzaschep. En dat ik hem niet eraf krijg, op de BGE of binnenkort misschien de Ooni. Hebben jullie hier ook last van? Wat is de beste tip hiertegen?
Het lijkt er een beetje op dat het steeds erger wordt gedurende de sessie. Weet niet of het komt doordat ik de pizza’s dan zwaarder begin te beleggen, of dat de schep misschien wat warmer is geworden. Zou dat het kunnen zijn? Is hout misschien een oplossing?
Dit houdt mij namelijk nog het meeste tegen om een Ooni te kopen, wil er dan natuurlijk nog veel meer gaan maken maar het geeft nu telkens een hele hoop stress (en het nodige gevloek)
Nu heb ik er zeer regelmatig last van dat het deeg, ondanks dat ik een hele hoop maïsmeel gebruik, blijft plakken aan de metalen pizzaschep. En dat ik hem niet eraf krijg, op de BGE of binnenkort misschien de Ooni. Hebben jullie hier ook last van? Wat is de beste tip hiertegen?
Het lijkt er een beetje op dat het steeds erger wordt gedurende de sessie. Weet niet of het komt doordat ik de pizza’s dan zwaarder begin te beleggen, of dat de schep misschien wat warmer is geworden. Zou dat het kunnen zijn? Is hout misschien een oplossing?
Dit houdt mij namelijk nog het meeste tegen om een Ooni te kopen, wil er dan natuurlijk nog veel meer gaan maken maar het geeft nu telkens een hele hoop stress (en het nodige gevloek)