- Berichten
- 26
Kortgeleden een kamado gekocht, al wat andere gerechten op gemaakt maar nog nooit pizza op een bbq gemaakt. Gisteravond een proefrun gedaan van 1 pizza en vandaag lekker met een aantal wat pizza's gegeten. Vond het erg leuk om te doen, is een blijvertje!
Heb lekker wat bloem gebruikt bij het uitrekken van het deeg en ook wat op de schep/steen gedaan, zodat hij makkelijk te vervoeren was en ook niet bleef plakken aan zowel de schep als de steen.
Vandaag was de steen al minder schoon
Temperatuur zat rond de 300 graden (indirect)
Volgende keer ga ik qua formaat proberen de pizza iets groter te maken, qua steen kan het makkelijk en qua schep kon het ook wel een maatje groter.
Heb lekker wat bloem gebruikt bij het uitrekken van het deeg en ook wat op de schep/steen gedaan, zodat hij makkelijk te vervoeren was en ook niet bleef plakken aan zowel de schep als de steen.
Vandaag was de steen al minder schoon

Temperatuur zat rond de 300 graden (indirect)
Volgende keer ga ik qua formaat proberen de pizza iets groter te maken, qua steen kan het makkelijk en qua schep kon het ook wel een maatje groter.