- Berichten
- 34
Ha,
Nu ben ik van plan om het recept van ewald te volgen omdat ik daar goede verhalen over hoor
Nu heb ik alleen een paar vragen,
1: is de rum een echte smaakmaker of zou dit ook een whiskey of eventueel ander vocht kunnen zijn
2: als ik klaar ben met roken is het dan verstandig om al in plakjes te snijden en dan te vacumeren of is in mooten beter
3: zo ja op de vorige vraag, wat voor mes of snijgerei gebruiken jullie
Alvast bedankt
Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
Nu ben ik van plan om het recept van ewald te volgen omdat ik daar goede verhalen over hoor
Nu heb ik alleen een paar vragen,
1: is de rum een echte smaakmaker of zou dit ook een whiskey of eventueel ander vocht kunnen zijn
2: als ik klaar ben met roken is het dan verstandig om al in plakjes te snijden en dan te vacumeren of is in mooten beter
3: zo ja op de vorige vraag, wat voor mes of snijgerei gebruiken jullie
Alvast bedankt
Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk