- Berichten
- 43
Voor mijn 50e verjaardag heb ik een waygu rib-eye gekregen. Ik had er nog ooit één bereid/gegeten. Maar het resultaat mocht er zijn. Simpel met zout en peper gekruid verder niets maar echt heerlijk.
op ong. 250 graden een gietijzeren grill plaat goed heet laten worden. Eerst nog even wat smash-burgers voor de kids gemaakt, zodat ik zeker wist dat hij goed heet was. Daarna de rib-eye erop ong. anderhalve minute aan iedere kant, rusten en klaar.
ps en mooi dat het gelukt is om van iedere stap een foto te maken. Meestal denk ik daar achteraf aan. Maar dat zullen jullie wel herkennen.
op ong. 250 graden een gietijzeren grill plaat goed heet laten worden. Eerst nog even wat smash-burgers voor de kids gemaakt, zodat ik zeker wist dat hij goed heet was. Daarna de rib-eye erop ong. anderhalve minute aan iedere kant, rusten en klaar.
ps en mooi dat het gelukt is om van iedere stap een foto te maken. Meestal denk ik daar achteraf aan. Maar dat zullen jullie wel herkennen.
Laatst bewerkt: