BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer tomahawk

 

Lankie010

Gemarineerd
Berichten
1.591
Vandaag voor de eerste keer tomahawk gemaakt.
20220410_173848.jpg


Op een tempratuur van 110 graden naar kerntempratuur van 48 graden kerntempratuur.
20220410_185350.jpg

Daarna vlees van de greenegg gehaald en opgestookt naar 200 graden.
Vlees 2 minuten per kant afgefakkeld.
20220410_185513.jpg

Was super lekker
20220410_190021.jpg
 
Prachtig stuk vlees!
Wat had je aan kruiden gedaan?
 
Lekkere knook. Altijd een feest met zo'n bijltje. Lekker.
 
Ziet er goed uit ! Lekker biertje ook. Vooral die whiskey infused van hun is goed(y)
 
das toch gewoon een feestje.
ziet er prima uit
en alleen pezo is top. Een mooi stuk vlees moet je niet teveel kruiden.
 
Leven is simpel. Een lekker biertje en een goed stuk vlees. Nou dat is hier het geval geweest. Had graag stukje weggekaapt ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan