- Berichten
- 260
Nadat ik op m'n verjaardag een nieuwe Weber had gekregen, wist ik al dat "low en slow-Spare ribs", m'n eerste echte uitdaging hierop zou worden. Dit weekend was het zover:
Besteld bij de slager in het dorp:
Even ontvliezen uiteraard en daarna in de rub van Mac's Championship Ribs
Vervolgens mogen ze lekker ingepakt een nachtje in de koelkast.
De volgende dag, appelhout in een bierbadje:
En daar gaan we dan:
Even stiekem gluren:
Na 2,5 uur ingepakt met een mix van gesmolten boter, appelsap, rub en honing:
1,5 uur later gaan we de laatste fase in.....laagje saus erop gekwast:
Nog heel even laten rusten.....kan niet wachten:
Lekker!
Besteld bij de slager in het dorp:
Even ontvliezen uiteraard en daarna in de rub van Mac's Championship Ribs
Vervolgens mogen ze lekker ingepakt een nachtje in de koelkast.
De volgende dag, appelhout in een bierbadje:
En daar gaan we dan:
Even stiekem gluren:
Na 2,5 uur ingepakt met een mix van gesmolten boter, appelsap, rub en honing:
1,5 uur later gaan we de laatste fase in.....laagje saus erop gekwast:
Nog heel even laten rusten.....kan niet wachten:
Lekker!