- Berichten
- 420
Nadat ik op m'n verjaardag een nieuwe Weber had gekregen, wist ik al dat "low en slow-Spare ribs", m'n eerste echte uitdaging hierop zou worden. Dit weekend was het zover:
Besteld bij de slager in het dorp:
Even ontvliezen uiteraard en daarna in de rub van Mac's Championship Ribs

Vervolgens mogen ze lekker ingepakt een nachtje in de koelkast.

De volgende dag, appelhout in een bierbadje:

En daar gaan we dan:

Even stiekem gluren:

Na 2,5 uur ingepakt met een mix van gesmolten boter, appelsap, rub en honing:

1,5 uur later gaan we de laatste fase in.....laagje saus erop gekwast:

Nog heel even laten rusten.....kan niet wachten:

Lekker!
Besteld bij de slager in het dorp:

Even ontvliezen uiteraard en daarna in de rub van Mac's Championship Ribs

Vervolgens mogen ze lekker ingepakt een nachtje in de koelkast.

De volgende dag, appelhout in een bierbadje:

En daar gaan we dan:

Even stiekem gluren:

Na 2,5 uur ingepakt met een mix van gesmolten boter, appelsap, rub en honing:

1,5 uur later gaan we de laatste fase in.....laagje saus erop gekwast:

Nog heel even laten rusten.....kan niet wachten:

Lekker!