BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Spare Ribs....

 
 

MidVe

Stoker
Berichten
260
Nadat ik op m'n verjaardag een nieuwe Weber had gekregen, wist ik al dat "low en slow-Spare ribs", m'n eerste echte uitdaging hierop zou worden. Dit weekend was het zover:

Besteld bij de slager in het dorp:

Even ontvliezen uiteraard en daarna in de rub van Mac's Championship Ribs



Vervolgens mogen ze lekker ingepakt een nachtje in de koelkast.


De volgende dag, appelhout in een bierbadje:


En daar gaan we dan:


Even stiekem gluren:


Na 2,5 uur ingepakt met een mix van gesmolten boter, appelsap, rub en honing:


1,5 uur later gaan we de laatste fase in.....laagje saus erop gekwast:


Nog heel even laten rusten.....kan niet wachten:



Lekker!
 
net gegeten... nu al weer trek! Mooie omschrijving! Ziet er ergggg goed uit!
 
lekker hoor, ze zien er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan