BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer spare ribs 3-2-1

 
 

Dennisvv85

Sprokkelaar
Berichten
31
Afgelopen zaterdag toch maar een keer gedaan vrijdag spare ribs gehaald bij een slager vrijdag avond lekker in de rub gezet 2 in de noskos classic rub en de andere 2 magic dust

Om 10:00 de brikketten gestart daarna in de smoker

Daarna de spare ribs erop

Kon de temp mooi stabiel houden rond 110 graden
Na 3 lange uren ingepakt in alu folie met een scheutje appelsap

Na 2 uur weer uitpakken daarna uurtje nog op de bbq wel afgelakt met de noskos bbq saus

Ook ma een aantal MOINK balletjes erbij gemaakt en die onderin de smoker gelegd
Ooooo wat waren de ribs en de ballen lekker zeker voor herhaling vatbaar
 
Lust ik wel!
 
Jummie! Ik ga toch ook eens 3-2-1 proberen... Maar ja easterwood is wat sneller.. Dus sneller aan tafel B-)

Verstuurd vanaf mijn E5823 met Tapatalk

 
Ja dat klopt gewoon lekkr vroeg beginnen ;) :D
Ze waren heerlijk
 
Lekker hoor, welke rub was favoriet?
 
Ik vond de magic dust lekkerder maar mijn vriendin de basis rub haha
 
Ziet er erg lekker uit! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan