- Berichten
- 31
Afgelopen zaterdag toch maar een keer gedaan vrijdag spare ribs gehaald bij een slager vrijdag avond lekker in de rub gezet 2 in de noskos classic rub en de andere 2 magic dust
Om 10:00 de brikketten gestart daarna in de smoker
Daarna de spare ribs erop
Kon de temp mooi stabiel houden rond 110 graden
Na 3 lange uren ingepakt in alu folie met een scheutje appelsap
Na 2 uur weer uitpakken daarna uurtje nog op de bbq wel afgelakt met de noskos bbq saus
Ook ma een aantal MOINK balletjes erbij gemaakt en die onderin de smoker gelegd
Ooooo wat waren de ribs en de ballen lekker zeker voor herhaling vatbaar
Om 10:00 de brikketten gestart daarna in de smoker
Daarna de spare ribs erop
Kon de temp mooi stabiel houden rond 110 graden
Na 3 lange uren ingepakt in alu folie met een scheutje appelsap
Na 2 uur weer uitpakken daarna uurtje nog op de bbq wel afgelakt met de noskos bbq saus
Ook ma een aantal MOINK balletjes erbij gemaakt en die onderin de smoker gelegd
Ooooo wat waren de ribs en de ballen lekker zeker voor herhaling vatbaar