Vandaag me voor de eerste keer aan de runder ribben gewaagd, ik had via b&s een paar mooie black angus flatribs laten komen.
Vlies en de dikke harde stukken vet eraf en in de rub.
Gevacumeerd en voor een dag terug in de koeling.
Vanmorgen om 11 uur de weber opgestart en de ribben erop
Ik heb de temp zo rond de 110 graden kunnen houden , bij rond de 72 graden liep de temperatuur niet verder op en heb ik de ribs ingepakt.
Tegen 6 uur vanavond tikte de temperatuur meter de 95 graden aan en mocht ie eraf, vlees een poosje laten rusten en toen kon er eindelijk geproefd worden!
Wat friet en sla erbij.
Het vlees was super mals en heerlijk sappig, en ik ga dit zeker vaker maken!
Groetjes,
Arnoud
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vlies en de dikke harde stukken vet eraf en in de rub.
Gevacumeerd en voor een dag terug in de koeling.
Vanmorgen om 11 uur de weber opgestart en de ribben erop
Ik heb de temp zo rond de 110 graden kunnen houden , bij rond de 72 graden liep de temperatuur niet verder op en heb ik de ribs ingepakt.
Tegen 6 uur vanavond tikte de temperatuur meter de 95 graden aan en mocht ie eraf, vlees een poosje laten rusten en toen kon er eindelijk geproefd worden!
Wat friet en sla erbij.
Het vlees was super mals en heerlijk sappig, en ik ga dit zeker vaker maken!
Groetjes,
Arnoud
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk