- Berichten
- 37
Na vorige week zaterdag m'n Kamado Joe in elkaar gezet en geprobeerd te hebben, was het dit weekend tijd voor een familiebbq. In de loop van de week spareribs besteld bij de slager en het plan was om 's zondags de familie uit te nodigen. Door de weerberichten het plan omgegooid en kwam de visite zaterdag.
De ribben vrijdagavond in de dry-rub gezet en een nachtje in de koelkast laten staan:
Toen langzaam aan de Joe opgestookt tot een graad of 110, roken maar:
Na drie uur roken ingepakt in alu-folie:
In de tussentijd is de visite ook aangekomen en werden de eerste biertjes getapt
Uiteindelijk, na een uurtje of zes op de Joe, heerlijk mogen genieten van de ribs!
Al met al een geslaagde dag!
@noskos bedankt voor het recept en de rub!
De ribben vrijdagavond in de dry-rub gezet en een nachtje in de koelkast laten staan:
Toen langzaam aan de Joe opgestookt tot een graad of 110, roken maar:
Na drie uur roken ingepakt in alu-folie:
In de tussentijd is de visite ook aangekomen en werden de eerste biertjes getapt
Uiteindelijk, na een uurtje of zes op de Joe, heerlijk mogen genieten van de ribs!
Al met al een geslaagde dag!
@noskos bedankt voor het recept en de rub!