Voor het eerst Ribs klaar gemaakt op de Q. Na enig zoeken en vergelijken toch uitgekomen op de receptenpagina van Noskos.
De volgende recepten uitekozen:
Noskos? Classic Spareribs samen met Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce
Na uitzoeken hoe ze klaar gemaakt moesten worden (schoonmaken ribs ed.) kruiden e.d. gekocht.
Omdat het de eerste keer is niet meteen extra hardware gekocht (rib rek) maar eerst eens met een prikker proberen.
2 ribben van bijna 1kg ieder voor 2 personen, eerste gedachte was...dat is wel veel. Tijdens het eten was de gedachte...wel wat weinig ;D ;D
Resultaat van de Q, wel wat droger dus volgende keer toch eens kijken wat de 3-2-1 of de 2-1-1 methode gaat brengen.
Basis recept ben ik van plan gelijk te houden om goed te kunnen vergelijken.
En natuurlijk komt er een (rib rek), het rvs dekselrek van de Ikea want dat is een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Natuurlijk nog wat foto's gemaakt en daar weer een paar uit gekozen (zijn er 16 overgebleven)
De volgende recepten uitekozen:
Noskos? Classic Spareribs samen met Noskos? Sweet & Smokey BBQ Sauce
Na uitzoeken hoe ze klaar gemaakt moesten worden (schoonmaken ribs ed.) kruiden e.d. gekocht.
Omdat het de eerste keer is niet meteen extra hardware gekocht (rib rek) maar eerst eens met een prikker proberen.
2 ribben van bijna 1kg ieder voor 2 personen, eerste gedachte was...dat is wel veel. Tijdens het eten was de gedachte...wel wat weinig ;D ;D
Resultaat van de Q, wel wat droger dus volgende keer toch eens kijken wat de 3-2-1 of de 2-1-1 methode gaat brengen.
Basis recept ben ik van plan gelijk te houden om goed te kunnen vergelijken.
En natuurlijk komt er een (rib rek), het rvs dekselrek van de Ikea want dat is een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Natuurlijk nog wat foto's gemaakt en daar weer een paar uit gekozen (zijn er 16 overgebleven)
















