- Berichten
- 113
Voor de eerste keer ribbetjes op de kamado en ook maar de sloroller gelijk gebruikt.
Gister avond de ribben in de rub gezet en vandaag de kj op dubbel indirect ingedeeld op 125 graden.
2 1/2 uur laten roken daarna de ribben ingepakt met wat roomboter en honing dit ongeveer halfuur laten staan.
Toen ze 80 graden waren uit de folie terug op het rooster en na 10 minuten ingesmeerd met bbq sous.
Toen ze de 90 graden bereikte er af gehaald .
De ribben waren beide iets meer dan 1100 gram p.s
Smaakte prima MAAR het dikke gedeelte mocht net iets gaarder voor ons idee.
Dus er is nog iets te verbeteren
Gister avond de ribben in de rub gezet en vandaag de kj op dubbel indirect ingedeeld op 125 graden.
2 1/2 uur laten roken daarna de ribben ingepakt met wat roomboter en honing dit ongeveer halfuur laten staan.
Toen ze 80 graden waren uit de folie terug op het rooster en na 10 minuten ingesmeerd met bbq sous.
Toen ze de 90 graden bereikte er af gehaald .
De ribben waren beide iets meer dan 1100 gram p.s
Smaakte prima MAAR het dikke gedeelte mocht net iets gaarder voor ons idee.
Dus er is nog iets te verbeteren
