BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 
 

bjozee

Sprokkelaar
Berichten
27
Vandaag, eigenlijk gisteren, voor het eerst begonnen aan pulled pork, het wedstrijdrecept van noskos. Gisteren het voorbereidende werk en vanmorgen om 0700 uur opgestaan om de bbq aan te steken. Om 0800 uur het vlees erop en om 1300 uur de kwast ter hand genomen. Om 1500 uur in het folie en zo rond 1815 konden we uiteindelijk aan tafel. Dat was smullen. Goed gelukt en nog een mooie hoeveelheid over voor in de vriezer! Weer een ervaring rijker!
F05E0C28-7653-4C65-8886-4E8A48FA7EF9.jpeg
70A1777A-6EFA-4654-8EAA-43A29CAE7B8E.jpeg
CEAAEAA0-22ED-4598-ADFE-B3C6F5592FAE.jpeg
0531DF70-3276-423E-9971-7A7E6A686B4B.jpeg
176544EB-7D23-4667-B7EC-E127DE325D80.jpeg
8DAED939-0D2E-45EC-83B5-E3AC1BCEA0ED.jpeg
D7D52FD5-6880-43B4-8CD2-13F142C1955D.jpeg
DD257520-8C16-4D15-A190-CEAAC49F6F9D.jpeg
 
Ruim 11u run dus. Mooi hoor👌🏼 Geloof mij, het wordt alleen nog maar lekkerder na een tijdje in de vriezer. Ff aanmaken met wat cola en een beetje saus en smullen maar!
Oke, heb nog een stuk(je) pulled pork in de vriezer liggen en zelfgemaakte bbq saus in de koelkast. Dat gaat goedkomen!
 
De geur van rookhout in de ochtend is toch something else hé..
Heerlijk
 
het was al licht buiten
Lange run lekker kunnen afsluiten 👍🏻
 
Ziet er lekker uit, gefeliciteerd met je knor. 😉 heerlijk zo vroeg beginnen ik doe meestal het voorbereidende werk voor lange bewerkingen de avond van te voren als je dan ook vroeg begint weet je (bijna) zeker dat je op tijd kunt eten. :)
 
Laatst bewerkt:
Mooi stukje je knorrie. Had je mij best ff voor mogen bellen. Hou wel van een hapje proeven.
Proficiat met je Knorrie Award.
 
Mooie run PP op z'n mooie nieuwe BGE. Ziet er goed uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
Terug
Bovenaan Onderaan