BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

N1co78

Sprokkelaar
 
Berichten
26
Afgelopen weekend eindelijk pulled pork gemaakt op de WSM. Had een mooi stuk procureur van 3 kilo en dit ingesmeerd met mosterd en pork prank als rub gebruikt. Na poosje roken met wat kersen en appel hout bij 70 graden kerntemperatuur ingepakt en door laten garen tot 92 graden. De prik test ging goed dus na even rusten eindelijk uitgepakt. Ondanks dat het best poosje duurde (9.00 - 19.30) was het de tijd meer dan waard. Volgende project wordt brisket
012a9702de8df8fb38d617379bfbc70a.jpg
1ddb3cd655639cc8391bdb13afefc867.jpg
53b4aa1310a6432d17bd1a372a69c8a1.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G781B met Tapatalk
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
15.535
Mooi resultaat. Gefeliciteerd met je Knorretje.
 

Wilco-G

Kooltjesharker
Berichten
245
Dat duurde even, maar mooi resultaat en lekker eten!
Gefeliciteerd met je knorretje (y)
 

RenZwi

Stoker
 
 
 
Berichten
298
Des te langer, des te meer de voldoening als het vlees wordt genoten, lekker man! Gefeliciteerd met je Knorretje!
 
Bovenaan Onderaan