- Berichten
- 102
Vandaag de eerste keer pulled pork van de pellet grill.
Mooi stuk procureur 2,7 kg en de Noskos pulled pork rub de. bbq saus die ik heb gebruikt is van Sweet baby Rays the original
Ingerubd met kruiden.
De grill ingesteld 120 graden met om te beginnen een probe. temp van 75 graden
Vlees op de grill na 5 uur of met de temp van 72 graden even kijken
De gewenste kern temp en gewenste uiterlijk is bereikt circa 5 uur temp 74 graden ) tijd om in te pakken en. een laag bbq saus op de procureur te smeren.
Na
Na 2,5 uur. is de kern van 92 graden. bereikt even prikken met de themapen om te kijken of het voelt als pindakaas . bijna nog een kwartier en we zijn klaar. ik heb de procureur ingepakt en een uur laten rusten. het vocht uit de pan heb ik in een saus pan gedaan om dit later tijdens het pullen weer toe te voegen. daarna was het tijd om te pullen.
pulling time dit ging heel makkelijk ik kneep erin en het viel uit elkaar en wat was dit. moisty
al met al 8:45 ging het vlees op de bbq en was. om 16:45 klaar 9 uur totaal met een uur rust mee gerekend.
Het resultaat het was heerlijk .
2 pakketjes geseald voor wat pulled pork nacho.s en de rest is voor de lunch. voor mij en mijn meisje deze week.
Mooi stuk procureur 2,7 kg en de Noskos pulled pork rub de. bbq saus die ik heb gebruikt is van Sweet baby Rays the original
Ingerubd met kruiden.
De grill ingesteld 120 graden met om te beginnen een probe. temp van 75 graden
Vlees op de grill na 5 uur of met de temp van 72 graden even kijken
De gewenste kern temp en gewenste uiterlijk is bereikt circa 5 uur temp 74 graden ) tijd om in te pakken en. een laag bbq saus op de procureur te smeren.
Na
Na 2,5 uur. is de kern van 92 graden. bereikt even prikken met de themapen om te kijken of het voelt als pindakaas . bijna nog een kwartier en we zijn klaar. ik heb de procureur ingepakt en een uur laten rusten. het vocht uit de pan heb ik in een saus pan gedaan om dit later tijdens het pullen weer toe te voegen. daarna was het tijd om te pullen.
pulling time dit ging heel makkelijk ik kneep erin en het viel uit elkaar en wat was dit. moisty
al met al 8:45 ging het vlees op de bbq en was. om 16:45 klaar 9 uur totaal met een uur rust mee gerekend.
Het resultaat het was heerlijk .
2 pakketjes geseald voor wat pulled pork nacho.s en de rest is voor de lunch. voor mij en mijn meisje deze week.
Laatst bewerkt: